Overig Entertainment

Bart Juwett

Wilt u Bart Juwett boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bart Juwett vindt u hier op deze pagina.

Bart Juwett is André van Duin, buikspreker, entertainer en nog veel meer

YouTube video

BART JUWETT – Biografie

Geboren in 1968 te Amsterdam.
Bart heeft als kleine jongen nooit met autootjes gespeeld, maar was altijd te vinden in de poppenkast of achter zijn
goocheldoos.
Op tien jarige leeftijd zag Bart bij het programma Ren je Rot Maurice Delmonte optreden als buikspreker. Hij wist het toen zeker. Hij wilde buikspreker worden.
Bart woonde op dat moment in Zwanenburg. Toevallig precies de woonplaats van Maurice. Bart trok de stoute schoenen aan en stapte op Maurice af er vroeg hem hoe je kunt leren buikspreken. Maurice heeft Bart vanaf dat moment de beginselen van ‘het vak’ geleerd. Ook ging Bart iedere week naar een goochelclub waar hij de fijne kneepjes van de goochelkunst leerde.

Vanaf zijn 12 jaar is Bart begonnen met het imiteren van André van Duin en stond geregeld tussen de schuifdeuren en verschillende verenigingen en allerlei feestjes als goochelende Andre van Duin.

Toen hij 16 jaar was heeft Bart twee seizoenen vakantiewerk gedaan in Ponypark Slagharen. Waar hij van Clown Enrico leerde ballonnen moduleren en leerde schminken.
Natuurlijk was Bart in die periode veel in het Circustheater van het park te vinden.

Een jaar later werd Bart dan ook gevraagd om een jaar met Circus Aladdin mee te reizen.
Bart speelde de toetsen tijdens de clownerie, deed een robotact en was spreekstalmeester.

Tijdens Circus Aladdin ontwikkelde Bart zijn eerste grote kindervoorstelling Dolle Pret met Bart Juwett’. Met een groot decor, licht- en geluidsinstallatie. Na een aantal jaren ontwikkelde Bart in samenwerking met Hasbro de Furby Show. In 2000 werd in samenwerking met Warner Bros de Toverschool on Tour gemaakt wegens het succes van Harry Potter.

De voorstelling ‘Dolle Pret met Bart Juwett wordt natuurlijk ieder jaar ‘ververst’
En onlangs is de Toverschool on Tour weer nieuw leven ingeblazen. Deze magische voorstelling blijkt toch iedere keer weer heel erg populair te zijn.

In 2005 was Bart te zijn als Andre van Duin imitator bij het programma Man bijt Hond.
Vanaf dit moment maakte heel Nederland kennis met de imitaties van Bart.

In 2010 heeft Bart mee gedaan aan de talentenshow Holland’s Got Talent. Als buikspreker met pop Bertus stroomde Bart door naar de halve finale. Mede door het succes van HGT had Michaël van Buuren het plan opgevat om met Bart een buikspreekact te maken geschikt voor o.a. theater. Zowel voor jong als volwassen publiek.

In 2012 kwam Bart met een complete nieuwe kindervoorstelling: Licht, Camera, Actie!
In deze show neemt Bart de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film.

In 2014 werd Bart gevraagd om samen met DIEGO, de Coolste Piet van Nederland een voorstelling te maken. Dit resulteerde in De VET COOLE SINTSHOW

November 2014 speelt Bart mee als REGELPIET in de film, SINTERKLAAS & DIEGO, HET GEHEIM VAN DE RING.

In 2015 doet Bart mee aan het SBS6 programma POPSTER! Met maar liefst twee acts.
Als buikspreker met een Andre van Duin pop en een act als Andre van Duin imitator met de act ‘De Strotvlieger’. Deze laatste act behaalde de finale.

Ook in 2015 was Bart als Andre van Duin imitator te zien in het programma ‘Van de Vorst ziet sterren’ waarbij Peter van de Vorst bij (de echte) Andre op bezoek gaat en deze wordt verrast door zijn eigen typetjes.

Vanaf 2015 tot heden is Bart één van de vier vocalisten in de Stars on Stage Dinnershows waarbij hij naast zijn acts als Andre van Duin imitator en buikspreker ook zingt en danst.

Omdat de aanvragen voor de André van Duin imitaties binnen bleven stormen werd het in 2023 tijd om een tape act van 30 minuten te maken. Special voor de grote festivals, carnavalsfeesten, apres ski en ga zo maar door.

Wil je meer weten of de vele mogelijkheden van Bart Juwett, neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over Bart Juwett?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart Juwett.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Dolle pret met Bart Juwett

Buikspreker Bart Juwett

Toverschool on tour

iMagic

Aanvraagformulier Bart Juwett

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens