Media, Recreatie, Workshop

Bart Juwett Online goochel workshop

Wilt u Bart Juwett Online goochel workshop boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bart Juwett Online goochel workshop vindt u hier op deze pagina.

Bart Juwett vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een online show. Werkelijkheid of illusie ?!? Mede door zijn enthousiasme en humor zullen de kinderen zich kostelijk amuseren. Tijdens de workshop leren de kinderen hoe zij zelf verschillende leuke goocheltrucs kunnen uitvoeren, die ze voor altijd zullen onthouden.

Enkele kleine diverse materialen dient u zelf voor de workshop te verzorgen.

Wilt u meer weten over Bart Juwett Online goochel workshop?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart Juwett Online goochel workshop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart Juwett Online goochel workshop.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart Juwett Online goochel workshop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart Juwett Online goochel workshop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bart Juwett Online goochel workshop

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens