Winkelcentrum promotions

Bart en Bertus

Wilt u Bart en Bertus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bart en Bertus vindt u hier op deze pagina.

Eén … nou ja … twee raskomieken op 1 podium. Buikspreker Bart Juwett presenteert een verrassende buikspreekact samen met Bertus. 

Een snel, afwisselende act met diverse maatwerk mogelijkheden. 
De buikspreekact is geschikt voor zowel jong als oud en kan in diverse hoeandigheden worden gepresenteerd. 

Wilt u meer weten over Bart en Bertus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bart en Bertus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bart en Bertus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bart en Bertus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bart en Bertus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dolle pret met Bart Juwett

iMagic

Buikspreker Bart Juwett

Muziek Bingo

Andre van Duin imitator

Aanvraagformulier Bart en Bertus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens