Artiesten

Barry Paf

Wilt u Barry Paf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barry Paf vindt u hier op deze pagina.

Altijd volle bak FISSA met DJ BARRY PAF.

Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek. Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij o.a. zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam. Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los. Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie!

Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 1 BARRY PAF haal je een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis. Bruiloften of personeelsfeesten, clubs of strandtenten, feesttenten of festivals; Barry zet de tent altijd op z’n kop!

Wilt u meer weten over Barry Paf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barry Paf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barry Paf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barry Paf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barry Paf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Barry Paf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens