Events, Winkelcentrum promotions

Barbier van haar en ziel

Wilt u Barbier van haar en ziel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barbier van haar en ziel vindt u hier op deze pagina.

De Barbier scheert zoals onze overgrootvaders het deden. Klassiek met een open scheermes, (een scheermes dat op leren banden gescherpt wordt) en een kwast van het fijnst haar wat te vinden is en een superzachte zeep. Barbier is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse barba dat baard betekent.

‘Als Barbier ben ik geen kapper maar barbier van haren en ziel.’ Zijn specialisme is het scheren op authentieke wijze.Werkelijk uniek is de mobiele salon met zijn antieke inrichting, scheerstoel en vlijmscherpe antieke messen, de oudste stammen van rond 1840. Zijn manier van werken doet het meest denken aan die van de Italiaanse traditionele barbiers, de beste ter wereld.

Een scheerbeurt van de Barbier begint met een gezichtsmassage met “Pre Barba” om de huid zacht en fris te maken, hierna volgt de warme handdoek deze ontspant de huid en maakt de baardharen zacht. Dan volgt het inkwasten met een scheercrème passend bij het huidtype van de klant. Dit kan zowel een Engelse als Italiaanse crème zijn maar altijd een topproduct.

Na het uitscheren volgt wederom een gezichtsmassage met een verkoelende crème of een milde Italiaanse of Zwitserse klassieke aftershave. Acterend als Barbier neemt hij het publiek weer mee terug in de tijd en bezorgt hij hen behalve een gladde kin, een fantastische rustgevende en verzorgende ervaring.

Wilt u meer weten over Barbier van haar en ziel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barbier van haar en ziel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barbier van haar en ziel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barbier van haar en ziel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barbier van haar en ziel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Barbier van haar en ziel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens