Bankzitters

Wilt u Bankzitters boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bankzitters vindt u hier op deze pagina.

Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. De groep die vandaag dedag bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf &Matthyas het Lam, hebben hun bekendheid te danken aan hun succesvolle Youtube carrière. In2019 ontvingen ze hiervoor bij de Veed Awards de prijs voor de beste nieuwkomer.

Vervolgens begonnen ze als groep ook met het uitbrengen van muziek. ‘Niks’ en ‘Eenzaam’kwamen allebei uit in 2019. Opgevolgd door ‘Zuipen Tot We Kruipen’ in 2020. De tracks warensuccesvol, maar het écht grote muzikale succes is de jaren daarop ontstaan. Zo brachten ze in2021 de tracks ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’ uit. Het grootste muzikale succes volgde in2022, met de release van het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 inde Spotify Charts en is inmiddels goed voor ruim 21 miljoen streams op Spotify, evenals 4,8miljoen views op Youtube. Zo ontvingen hiervoor ook nog de prijs de ‘#4 Meest BeluisterdeYouTube muziekvideo van Nederland in 2022’. Tot slot kwamen er aan het einde van het jaarmaar liefst 3 nummers in de NPO Radio2 Top2000. Een een unikum voor deze lijst!

In 2023 kwamen ze met hun allereerste EP genaamd ‘Werelds’ bestaande uit 3 nummers:‘Systeem’, ‘Bali’ en ‘Vrienden Voor Altijd’. De EP behaalde binnen 2 weken ruim 3.5M streams opSporify.

Na dit denderende succes kwamen ze in 2023 met twee eigen stijf uitverkochten shows in TivoliVredenburg Utrecht, en hebben ze veel grote A-Festivals op de planning staan. Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor de heren, genieten ze wel van het plezier en succes dat het op levert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met eigen hits!

YouTube video

Wilt u meer weten over Bankzitters?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bankzitters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bankzitters.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bankzitters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bankzitters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Turfy Gang

Stefan & Sean ft. Bram Krikke

Yes-R

Aanvraagformulier Bankzitters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens