Active, Winkelcentrum promotions

Bandenwisselspel

Wilt u Bandenwisselspel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bandenwisselspel vindt u hier op deze pagina.

Speciaal voor teambuilding events. Hierbij worden er banden gewisseld op een F1 auto. Actief, spannend en spectaculair. Inclusief alle extra technische materiaal. Dit programma is naar wens verder uit te breiden met race simulatoren, showcars, grid girl’s ect. 

Configuratie:

  • F1-auto
  • Alle technisch materiaal
  • Begeleiding
  • Op-/afbouw
  • Deco materiaal
  • Transport

Wilt u meer weten over Bandenwisselspel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bandenwisselspel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bandenwisselspel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bandenwisselspel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bandenwisselspel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bandenwisselspel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens