Muziek

Band with Benefits

Wilt u Band with Benefits boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Band with Benefits vindt u hier op deze pagina.

Showtime!

Band with Benefits blaast je omver met hun energie en genadeloos live kopergeweld. Uitverkochte clubshows en tot de nok toe gevulde festivalweides vormen het harde bewijs dat dit zestal naar de top van het feestcircuit dendert. Met een spektakel vol vuur, confetti en scheurende gitaren laten ze je alle hoeken van de kamer zien. Ga voluit en zing en dans alsof er nooit meer een morgen komt! 

Wilt u meer weten over Band with Benefits?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Band with Benefits is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Band with Benefits.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Band with Benefits ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Caraband

Waterproof Shampoo

Stones Sessions

The Sunclub

WC experience

Aanvraagformulier Band with Benefits

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens