Muziek

Balloon

Wilt u Balloon boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Balloon vindt u hier op deze pagina.

Balloon is een frisse coverband uit Noord-Limburg. In 2018 kwamen de 6 muzikanten bij elkaar en vanaf dat moment was de band geboren. BALLOON speelt covers en medleys in afwisselende stijlen; een gaaf en divers repertoire in combinatie met een flitsende show!

Balloon, een muzikale tijdmachine!

Een feest met Balloon bestaat uit verschillende tijdzones; alles van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto, maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij. Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.

Balloon, een unieke ervaring voor jong en oud

Wilt u meer weten over Balloon?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Balloon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Balloon.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Balloon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Balloon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Wir Sind Spitze

De Bijtels

Vangrail

Corazon Latino

Afi

Aanvraagformulier Balloon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens