Winkelcentrum promotions

Ballonkarikaturist

Wilt u Ballonkarikaturist boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ballonkarikaturist vindt u hier op deze pagina.

Met pen en papier portretteren ze mensen met een kwinkslag. Of vliegensvlug draaien zij een hondje of een bloemetje van ballonen in elkaar. Eddy maakt ook karikaturen maar hij maakt ze met latex!

Zelden zal je mensen zo geboeid, verrast, verbaast of verwonderd zien kijken. Het maken van de karikatuur op zich zorgt reeds voor de nodige hilariteit.  Een act die op ieder evenement de nodige ambiance brengt!

Wilt u meer weten over Ballonkarikaturist?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ballonkarikaturist is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ballonkarikaturist.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ballonkarikaturist ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ballonkarikaturist zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ballonkarikaturiste

Clown Menno

Maggy Ballonnen

Aanvraagformulier Ballonkarikaturist

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens