Winkelcentrum promotions

Balinese handmassage

Wilt u Balinese handmassage boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Balinese handmassage vindt u hier op deze pagina.

De Stille Kracht’ voor uw handen.

Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust maar ontspant ook de geest. Een zacht-aromatische crème completeert de behandeling en zorgt ervoor dat uw gasten met prettig aanvoelende, droge handen verder kunnen.

Uw gasten worden voor deze massage onthaald in een Balinese stand met zachte Gamelanmuziek en een exotische, Indische ambiance. De zintuigen worden tevens geprikkeld door de deskundige masseuses die voor deze gelegenheid gekleed gaan in de typische Balinese sarongs en pareo’s. Indien gewenst kan voor deze handmassage het thema ‘Bali’ vervangen worden door een thema van uw keuze. De stand, het decor en de aankleding van de masseuses worden daarop aangepast. 

Wilt u meer weten over Balinese handmassage?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Balinese handmassage is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Balinese handmassage.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Balinese handmassage ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Balinese handmassage zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Balinese handmassage

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens