Winkelcentrum promotions

Bakfiets Draaimolen

Wilt u Bakfiets Draaimolen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bakfiets Draaimolen vindt u hier op deze pagina.

Een uniek  attractie in Nederland! De verassende draaimolen is een tot draaimolen omgebouwde bakfiets. De vrolijk geklede circusknecht speelt accordeon en zingt kinderliedjes, terwijl hij pedaalt en daarmee de molen laat draaien. Op het molentje kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar op de rug van een paardje, een zwaan, een struisvogel of een olifantje ronddraaien en wegdromen.

Verrassend vermaak voor groot en klein!

Wilt u meer weten over Bakfiets Draaimolen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bakfiets Draaimolen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bakfiets Draaimolen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bakfiets Draaimolen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bakfiets Draaimolen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Bakfiets Draaimolen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens