Artiesten

Baby Blue

Wilt u Baby Blue boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Baby Blue vindt u hier op deze pagina.

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. Zo speelden wij o.a. op Paaspop, de Zwarte Cross, 7th Sunday, Dicky Woodstock en Festyland. Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!

YouTube video

Wilt u meer weten over Baby Blue?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Baby Blue is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Baby Blue.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Baby Blue ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Baby Blue zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Sunclub

Scrum

De Caraband

O’Nine

Dazz

Aanvraagformulier Baby Blue

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens