Artiesten

Baas B

Wilt u Baas B boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Baas B vindt u hier op deze pagina.

Baas B (Amsterdam, 1982) is liedjesschrijver, woordkunstenaar en psycholoog. In 2004 breekt hij door in het duo Lange Frans & Baas B met de zomerhit ‘Moppie’. Na de maatschappelijk betrokken nummer 1-hits ‘Zinloos’ en ‘Het Land Van…’ is zijn naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Het duo wint een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken. Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B, schrijft hij tekst en muziek voor anderen en is hij werkzaam als psycholoog/coach. Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie; psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.

Wilt u meer weten over Baas B?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Baas B is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Baas B.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Baas B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Baas B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jack van Raamsdonk

New Timeless

Arjon Oostrom

The Jukebox Boys

Johan Faber

Aanvraagformulier Baas B

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens