Muziek

B-Normal

Wilt u B-Normal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van B-Normal vindt u hier op deze pagina.

Het duo B-Normal bestaat uit Petra en Roy en dit allround feest duo timmert al geruim wat jaartjes aan de weg waarbij ze eerst in diverse bandjes hebben gezeten alvorens ze als duo op pad gingen

Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie Williams tot Queen, niets is te gek voor dit duo! Met een flinke dosis enthousiasme brengen zij elke groep aan het dansen en dankzij jarenlange ervaring is de juiste snaar vaak snel geraakt.

Door de muzikaliteit, repertoire en mooie representatieve lichtshow en geluid tot 450 personen is dit fantastische duo zeer geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Succes verzekerd!

Wilt u meer weten over B-Normal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over B-Normal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van B-Normal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over B-Normal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over B-Normal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier B-Normal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens