Active

Auto bungee

Wilt u Auto bungee boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Auto bungee vindt u hier op deze pagina.

Fasten your seatbelt! Bij deze attractie raas je naar beneden in een Smart vanaf 60 meter hoogte om vervolgens weer in 6de versnelling terug de lucht in te racen!

Deze auto bungee is een attractie waarbij je gezellig met twee plaatsneemt in onze wagen, vervolgens vastgegespt wordt om dan door middel van een hijskraan 60 meter de lucht in getakeld te worden. Onder professionele begeleiding wordt de wagen vervolgens gedropt door middel van een speciaal kliksysteem. De Smart is bevestigd aan 4 speciaal ontworpen elastieken.

Keuze uit een Smart of Viper

Wilt u meer weten over Auto bungee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Auto bungee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Auto bungee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Auto bungee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Auto bungee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Auto bungee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens