Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hans Spitsbaard boeken?

Wilt u Hans Spitsbaard boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Spitsbaard vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hans Spitsbaard direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hans Spitsbaard

Hans Spitsbaard, de jonge winnaar van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt in 2017, was tot voor kort nog student Technische Bedrijfskunde maar is nu fulltime bakker. Nadat hij het programma heeft gewonnen en stage heeft gelopen bij meesterbakker en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven wist hij zeker dat bakken zijn grote passie is. In februari 2018 lanceerde de 22-jarige Hans zijn eerste boek 'Leer bakken met Hans', een bakboek met heerlijke recepten. Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat hij graag zijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken.

Hans Spitsbaard boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreCulinair
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Spitsbaard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans SpitsbaardITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Spitsbaard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Spitsbaard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.