Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vrolijke veilingshow boeken?

Wilt u Vrolijke veilingshow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vrolijke veilingshow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vrolijke veilingshow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vrolijke veilingshow

Op uw locatie wordt een klein podium geplaatst. Op dit podium wordt een decorwand geplaatst alsmede een veilinglessenaar waarachter de veilingmeester plaats neemt. Middels een bescheiden geluidsinstallatie wordt de veilingshow gepresenteerd. Ieder product/artikel zit in een luxe doos verpakt zodat de bezoeker de vorm van het product beslist niet kan herkennen. De veilingmeester en Van Stoffelen zijn goed op elkaar ingespeelde acteurs. Humoristisch gekleed en de veiling uitvoerend met de nodige kwinkslagen en een dosis creativiteit en humor worden de cryptische omschrijvingen vooraf bedacht en\ samengesteld. 

Vrolijke veilingshow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreComedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vrolijke veilingshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vrolijke veilingshowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vrolijke veilingshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vrolijke veilingshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.