Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jairzinho boeken?

Wilt u Jairzinho boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jairzinho vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jairzinho direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jairzinho

 

Jairzinho staat bekend als artiest en mede-oprichter van platen label Rotterdam Airlines.

Debuut EP ‘Gouden Plaat’, met onder andere de mega-hit ‘Tempo’, heeft inmiddels de platina status en is in 2018 opgevolgd met debuutalbum ‘Nummer Één’, waarop naast clubtracks (zoals ‘Fuego’ en ‘Bommetje’) ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan (zoals ‘Verliefd’ en ‘Vuurvliegjes’). In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum ‘Jairzinho’ uit met daarop de hit ‘Zegen’ featuring Snelle. 

Jairzinho boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 20 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreUrban
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jairzinho is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van JairzinhoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jairzinho ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jairzinho zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.