Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bokoesam boeken?

Wilt u Bokoesam boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bokoesam vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bokoesam direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bokoesam

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. Als een van de grootste hiphoptalenten uit Amsterdam Oost kwam hij in 2016 met een prima EP. Zijn muziek heeft een soulvolle tune, is soepel in de heupen en een tikkeltje ondeugend.     

De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Bokoesam boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreUrban, Hip-Hop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bokoesam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BokoesamITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bokoesam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bokoesam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.