Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Boef boeken?

Wilt u Boef boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Boef vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Boef direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Boef

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met meer dan 820.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met meer dan 59 miljoen views een van de best bekeken Nederlandse videoclips aller tijden. Alsof dit nog niet genoeg was, sluit Boef de handen in een met Sony voor een sales en distributiedeal.

Begin 2020 verscheen de documentaire ‘Gewoon Boef’, waarin we een kijkje krijgen in het leven van Sofian en de rapper beter leren kennen. Boef zijn documentaire was binnen 24 uur de meest gestreamde Videoland-docu ooit. Zeker een kijkje waard!

In juli 2020 dropte Boef zijn tweede studioalbum ‘Allemaal Een Droom’ met daarop featurings van o.a. Ronnie Flex, Ashafar, Dopebwoy en internationale superster Tory Lanez. Met dit album verbrak hij het Spotify-record van meest beluisterde album in 24 uur met bijna 5 miljoen streams. Daarnaast belandde Boef in de top 20 meest beluisterde artiesten van de dag wereldwijd

Boef boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreUrban
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boef is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BoefITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boef ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boef zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.