Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Chef’Special boeken?

Wilt u Chef’Special boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chef’Special vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Chef’Special direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Chef’Special

 Met hits als ‘In Your Arms’, ‘On Shoulders’, ‘Peculiar’ en ‘Amigo’ is Chef'Special niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivals en clubs. Zo stonden ze al twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en speelden ze op de mainstages van grote festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands.

Ze werden bij de 3FM Awards gekroond tot zowel 'Beste Band' als 'Beste Live Act' en inmiddels heeft ook het buitenland kennis gemaakt met de Haarlemse groep: Chef’Special verzorgde afgelopen zomer de support van Twenty One Pilots. Tijdens deze stadiontour door de Verenigde Staten speelde de band op 47 plekken in het land. Op 7 oktober 2017 spelen de heren hun grootste show uit hun carriére: dan staat de band in de Ziggo Dome.

Met een flinke rij hits is Chef' Special ideaal geschikt als 'stevige' afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement. Daarnaast is de band speciaal voor de besloten markt ook te boeken in een akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Chef’Special boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreHip Hop, Reggae, Funk
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chef’Special is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chef’SpecialITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chef’Special ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chef’Special zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.