Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nathalie Makoma boeken?

Wilt u Nathalie Makoma boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nathalie Makoma vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nathalie Makoma direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nathalie Makoma

Een energieke aanwezigheid met een show vol power, soul en disco. In 2008 was ze de runner up van Idols en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Ze sleepte een platencontract binnen bij Sony BMG, gevolgd door een heftige tour waarbij ze in vier maanden tijd 150 shows levert. Nathalie Makoma staat voor entertainment op kwalitatief hoog niveau. Met haar grote haardos en ongekende stemgeluid weet ze keer op keer een krachtige  show neer te zetten waarbij het publiek volledig ‘los gaat’. Nathalie is een podiumdier met een verhaal.

Nathalie was daarnaast te zien in TV programma’s. Denk aan SBS  Sterren Springen, AVRO’s Dancing With The Stars, RTL4 Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en in haar eigen real life soap op RTL5 ‘Congolese Bruiloft op het Platteland’.

Maar Nathalie voelt zich het beste thuis on stage. Met een ijzersterke compacte show waarin hits als Stayin’Alive, Proud Mary, Mesmerized en Waka Waka letterlijk en figuurlijk van het podium knallen!

 

Nathalie Makoma boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. A/M-set
Bezetting1 persoon
GenreSoul, Disco
Prijs€ 2.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nathalie Makoma is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nathalie MakomaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nathalie Makoma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nathalie Makoma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.