Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Elske de Wall boeken?

Wilt u Elske de Wall boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elske de Wall vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Elske de Wall direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Elske de Wall

Deze veelzijdige, roodharige Friezin scoort in 2012 een hit met ‘This Game’, de titelsong van de populaire tv-serie ‘Moordvrouw’, maar krijgt in 2017 landelijke bekendheid met haar rol van Maria in het jaarlijkse muziekspektakel ‘The Passion’. Elske’s vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List wordt dusdanig goed ontvangen, dat het op single wordt uitgebracht.

Ook bij bekend Nederland blijft Elske niet onopgemerkt. Zo zong ze de afgelopen jaren duetten met o.a. 3JS, Shirma Rouse, Syb van der Ploeg en zelfs Lionel Richie! Niemand minder dan Marco Borsato nodigde Elske tot twee keer toe uit als gastartieste bij zijn tour en concerten in de ZiggoDome.

Sinds 2017 maakt Elske, naast haar solo carrière, ook onderdeel uit van ‘The BlueBirds’. Samen met zangeressen Krystl en Rachel Lousie brengt Elske met dit trio, geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’, een ode aan de mooiste Americana en Country songs van o.a. Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain.

In 2018 maakt Elske diepe indruk met haar muzikale omlijsting van ‘Linda’s Zomerweek’, de populaire talkshow van Linda de Mol. Zo zingt ze voor Johnny de Mol het nummer ‘Hoeveel Ik Van Je Hou’, dat werd geschreven door zijn opa John de Mol Sr.

Inmiddels heeft Elske drie solo-albums op haar naam staan en tourde ze met haar band enkele malen door Nederland. Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Tijdens een optreden brengt ze met of zonder band zeer divers repertoire: van nummers uit ‘The Passion’ tot eigen werk tot covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia.

 

Elske de Wall boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor / A-set
Bezetting1 persoon
GenrePop / Allround
Prijsvanaf € 1.695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elske de Wall is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elske de WallITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elske de Wall ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elske de Wall zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.