Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Helmut Lotti boeken?

Wilt u Helmut Lotti boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Helmut Lotti vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Helmut Lotti direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Helmut Lotti

 

 Helmut Lotti is een Belgische zanger afkomstig uit de streek van Gent. Al van op zeer jonge leeftijd had hij een passie voor muziekzo was hij gepassioneerd door de muziek van Elvis Presley. Echt doorbreken deed hij na zijn deelname aan de Soundmixshow in Nederland. Nochtans begon Helmut in eerste instantie met Vlaamse muziek, dan denken we in de eerste plaats aan het prachtige 'Kom Nu' van Helmut Lotti.

Niet veel later schakelde Lotti over op het Engels en brak hij internationaal door maar ook het klassieke genre heeft al lang geen geheimen meer voor deze schitterende zanger. Dan denken we vooral aan het nummer 'Tiritomba'.

Het Nederlandstalige werk is nochtans nooit ver weggeweest, in 2013 pakte Helmut uit met een nieuw album getiteld 'Mijn Hart & Mijn Lijf' waarop hij 12 eigen Nederlandstalige nummers heeft staan. Dat hij ook veel weet bewees hij dan weer door 3x deel te nemen aan de quiz 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

Helmut Lotti boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Helmut Lotti is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Helmut LottiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Helmut Lotti ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Helmut Lotti zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.