Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Steam boeken?

Wilt u Steam boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Steam vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Steam direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Steam

Verwacht van STEAM geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Deze meiden weten wat ze willen: de tent omver blazen met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers. Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dan wel allemaal in een lekker rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Compleet met spectaculaire special effects is STEAM, dé feesttent- en festivalkraakster van 2019!

Onder de indruk en wil je zeker weten dat de hotshots van STEAM dit jaar bij jullie de tent op de kop zetten, boek dan snel!

 

Steam boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekInprikgage
Bezetting5 personen
GenreAllround
Prijs€2.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SteamITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.