Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Night Flight boeken?

Wilt u The Night Flight boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Night Flight vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Night Flight direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Night Flight

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven.

 

The Night Flight boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekInprikgage
Bezetting14 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Night Flight is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Night FlightITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Night Flight ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Night Flight zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.