Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Band with Benefits boeken?

Wilt u Band with Benefits boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Band with Benefits vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Band with Benefits direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Band with Benefits

SHOWTIME! Band with Benefits blaast je omver met hun energie en genadeloos live kopergeweld. Uitverkochte clubshows en tot de nok toe gevulde festivalweides vormen het harde bewijs dat dit zestal naar de top van het feestcircuit dendert. Met een spektakel vol vuur, confetti en scheurende gitaren laten ze je alle hoeken van de kamer zien. Ga voluit en zing en dans alsof er nooit meer een morgen komt! 

Band with Benefits boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDuur: 1 x 90 OF 2 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief,
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Band with Benefits is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Band with BenefitsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Band with Benefits ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.