Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Edwin Evers band boeken?

Wilt u Edwin Evers band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Edwin Evers band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Edwin Evers band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Edwin Evers band

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band.

Het doel van de Edwin Evers Band is een feest der herkenning brengen, zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Optreden is voor de Edwin Evers Band sowieso één van de leukste dingen die er is, dus het plezier spat er elk optreden weer vanaf op het podium. Met een bezetting van dertien(!) top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

Naast het optreden op events en festivals, speelt de band ook in zowel de binnen- als de openluchttheaters. Dit jaar gaat de band voor het eerst het clubcircuit in, met een 80’s Clubtour!

 

Edwin Evers band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekIncl. monitor set & Front of house
Bezetting13 personen
GenreAllround
Prijs€ 19.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Edwin Evers band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Edwin Evers bandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Edwin Evers band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Edwin Evers band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.