Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tilt boeken?

Wilt u Tilt boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tilt vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tilt direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tilt

Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te kunnen zeggen dat hun band al 40 jaar bestaat, en dat ze nog steeds, met veel passie wekelijks het podium betreden. Frenk de Wert, enige overgebleven lid van het eerste uur, besloot samen met een aantal muzikale vrienden eind jaren 70 de formatie TILT op te richten, en met succes. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld.

Tilt is een begrip in het entertainment circuit. De sympathieke uitstraling van de band bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt. Zelfs op de bruiloft van Jan Smit, en van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt. Anno 2020 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen, bassist Peter Vennings, drummer Michiel van den Boer, toetsenist Peter Luijkx en gitarist Pieterjan Mols.

Het succes van Tilt laat zich mede verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen op de grond is blijven staan, zo hebben ze in het verleden Marco Borsato, Lee Towers, Nick en Simon, The Trammps, Tavares, Tino Martin en vele andere bekende artiesten live mogen begeleiden. Nog steeds delen ze regelmatig het podium met George Baker, Django Wagner, Rene Schuurmans, John de Bever en vele andere Nederlandse artiesten.

Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire is de groep geschikt voor vrijwel iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van concert tot festival. De bezetting kan worden uitgebreid met een 3 en/of 4 persoons blazerssectie. 40 jaar TILT, expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip.

 

 

Tilt boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurAvondvullend
TechniekM-set
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 2.350

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tilt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van TiltITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tilt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tilt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.