Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lijn 7 boeken?

Wilt u Lijn 7 boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lijn 7 vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lijn 7 direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lijn 7

Lijn 7 boeken voor uw evenement? Lijn 7 is de feestband die u zoekt. Lijn 7 is een feestband die als motto heeft gas erop, dak eraf! Bedenk het voor je: de lichten in de zaal gaan uit, de spots naar het podium gaan aan. Er verschijnt rook, lichteffecten, confetti en de opzwepende muziek begint te spelen. De mannen komen op, ze beginnen te spelen. De energie spat er van af. Bij het publiek slaat het aan vanaf het eerste moment. Dat zijn de mannen van Lijn 7.

Maar wat voor muziek speelt Lijn 7 eigenlijk? Je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het. K3, Nederlandstalige nummers, Queen, Swedish House Mafia. Alles kan en alles mag. Je kunt het niet bedenken of het gebeurt wel. Wil je een Mini Playbackshow? Geen probleem, wordt geregeld. De show kan omschreven worden als een show waar veel energie in zit. Je hebt geen kans om stil te blijven staan. Het publiek zal gaan zingen, lachen en dansen mee.

De show spreekt zowel jong als oud aan; voor iedereen toegankelijk en gaat vanzelf mee doen. Lijn 7 is ideaal te boeken voor een festival, feesttent of buitenpodium. Waar het bij Lijn 7 om draait is lol, plezier en vooral veel feest. Dat hoort bij Lijn 7. Net als Bassie bij Adriaan hoort en Maxima bij Willem Alexander. 

Lijn 7 is ook te boeken in een kleinere formatie als 'tape act'. Informeer direct naar de beschikbaarheid van Lijn 7

 

Lijn 7 boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 + 1 x 75 Min
TechniekInprikgage
Bezetting7 personen
GenreFeest
PrijsVanaf € 3.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lijn 7 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lijn 7ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lijn 7 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lijn 7 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.