Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Baby Blue boeken?

Wilt u Baby Blue boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Baby Blue vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Baby Blue direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Baby Blue

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. Zo speelden wij o.a. op Paaspop, de Zwarte Cross, 7th Sunday, Dicky Woodstock en Festyland. Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!

Baby Blue boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten ,festivals 1 x 90 minuten
Techniekexclusief
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Baby Blue is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Baby BlueITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Baby Blue ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Baby Blue zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.