Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

A3aan Drost boeken?

Wilt u A3aan Drost boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van A3aan Drost vindt u hier op deze pagina.

Wilt u A3aan Drost direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

A3aan Drost

A3aan Drost stond reeds op jonge leeftijd op het podium om mee te doen aan diverse talentenjachten. Hij sloot deze regelmatig winnend af. Inmiddels beschikt hij over meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij was ook zanger bij de band de “Rodeo’s”. Sinds 2007 treedt hij op als solo-artiest. In die hoedanigheid verscheen in november van datzelfde jaar zijn eerste single“Hallo Sneeuwwitje”. De plaat werd meteen goed opgepakt door diverse radiostations.

Inmiddels brengt A3aan elk jaar meerdere singles uit. De liedjes worden enorm gewaardeerd door het publiek. Dit resulteert  steevast in een top 100 notering. Liedjes als ”Susan”, “Huis op de wolken”, “Dit is wat ik wil” en “Ik mis je nu al elke dag” stonden wekenlang in de lijsten. Zijn eerste cd-album verschenen onlangs: “Voor altijd“.

Tijdens live optredens zingt A3aan niet alleen zijn eigen nummers maar ook bekend feestrepertoire. Kortom een optreden van deze ras-entertainer is één en al gezelligheid! In januari van 2014 verschijnt de nieuwe single van A3aan: “Mannen!”  Het is een lekkere feest plaat die is geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor arrangement en productie

Het liedje gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven! Een feest der herkenning voor menigeen dus! Deze single is een voorloper van het later dit jaar te verschijnen album!

“Mannen! ” komt uit op het welbekende platenlabel CDHamster en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

 

 

A3aan Drost boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 Min.
TechniekIncl. geluid
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over A3aan Drost is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van A3aan DrostITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over A3aan Drost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over A3aan Drost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.