Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Het feestteam boeken?

Wilt u Het feestteam boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het feestteam vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Het feestteam direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Het feestteam

Het Feestteam is sinds 1999 actief. Het duo heeft tijdens optredens maar één doel:  Groot feest maken!  De award ‘Beste feestact van Nederland’ hebben de heren all meerder keren mogen ontvangen. Hun slogan is: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!‘

Het Feestteam weet met goede feestmuziek en een superstrakke podium-act het publiek te raken. Een glimlach verschijnt op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en iedereen gaat mee in de aanstekelijke feeststemming. De act straalt alleen maar positiviteit uit.

Het Feestteam is regelmatig te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook verwierf het Feestteam landelijke bekendheid door optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, en door optredens in oa. het Gelredome, de Kuip en de Ahoy.

Met een voortdurend wisselende show zal het zeker lukken om iedere keer opnieuw de locatie op zijn kop te zetten. Dit wordt dus knallen met het feestteam, “DE BESTE FEESTACT VAN NEDERLAND”.

Met HET FEESTTEAM is een feest bij voorbaat geslaagd!

 

Het feestteam boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig, Feest
Prijs€3.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het feestteam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het feestteamITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het feestteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het feestteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.