Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tommie Christiaan boeken?

Wilt u Tommie Christiaan boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tommie Christiaan vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tommie Christiaan direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tommie Christiaan

Sinds het laatste seizoen van Beste Zangers is heel Nederland het erover eens: Tommie Christiaan is een begenadigd zanger. Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar nu deed hij het op eigen titel. Elke week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes is het nu tijd om door te pakken en meer te doen met zijn eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single Alles Wat Ik Voor Me Zag, die in 2017 uitkwam.

Het artiestenvak werd hem bijna letterlijk met de paplepel ingegoten: Tommie groeide zo’n beetje op in de dansschool van zijn moeder, waar hij als dreumes al tussen de tutu’s door rende. Door zijn opa die dirigent was, groeide hij op met klassieke muziek, via zijn tante Suzanne Venneker (Vulcano, Mrs. Einstein) ook met popmuziek. Tommie speelde in school- en amateurmusicals, volgde dans-, muziek- en zanglessen. Door artiesten als Usher en Justin Timberlake werd hij geïnspireerd in het combineren van zang en dans.

Na optredens als danser in grote shows en televisieprogramma’s en een hoofdrol in de film Afblijven bouwde Tommie een flink cv aan musicalwerk op. Tijdens de televisiezoektocht naar het personage Joseph voor de gelijknamige musical werd hij ‘weggekaapt’ voor een hoofdrol in High School Musical. Daarna won hij in een soortgelijke talentenjacht de hoofdrol in Zorro en speelde daarnaast in producties als Love Me Tender, The Little Mermaid, Jesus Christ Superstar, Grease, Hair en dit seizoen in On Your Feet!

Zijn eerste, voorzichtige stappen op het puur muzikale vlak zette Tommie enkele jaren geleden. Nadat hij een optreden zag van gitarist Nigel Schat, stapte Tommie op hem af. Het klikte, de twee besloten een duo te vormen en begonnen samen kleinschalige optredens te doen. Ik Mis Je, de zelfgeschreven single van Tommie & Nigel, kwam in de zomer van 2016 uit.

Een keerpunt in Tommies carrière kwam toen hij meedeed aan Beste Zangers. Daar deed hij de monden van het publiek én zijn mede-kandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Caruso in vloeiend Italiaans, A Sama De in Surinaams dialect en Barcelona, een weergaloos duet met Tania Kross, dat op nummer 1 belandde bij iTunes. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Op EP laat hij horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Was de single Alles Wat Ik Voor Me Zag nog een groovy nummer waarbij Tommie in de videoclip ook zijn danskunsten kon vertonen, de rest van zijn liedjes variëren van een ballad tot uptempo nummers.

Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands, zegt Tommie stellig. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek iets kan brengen dat er nog niet is. Een combinatie van een ‘on-Nederlandse’ productie en een complete show, met zang en dans.” Hij staat te trappelen om met zijn eigen nummers het podium op te stappen, zoveel is duidelijk. In zichzelf mijmerend droomt de zanger alvast hardop: “Uiteindelijk wil ik de grootste stage die er bestaat: met een vette band, dansers, spektakel, vuurwerk en 20.000 man met de handen in de lucht. Maar tegelijk zoek ik nog naar mijn stijl. Geen idee wat ik over vijf jaar maak, maar dat hoeft ook niet. Dat komt wel; ik wil voor nu gewoon mooie dingen maken.”

 

Tommie Christiaan boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief B- of monitorset
Bezetting1 persoon
GenreMusical
Prijs€2.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tommie Christiaan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tommie ChristiaanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tommie Christiaan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tommie Christiaan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.