Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Special D boeken?

Wilt u Special D boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Special D vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Special D direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Special D

Dennis Horstmann ging begin 2000 dapper op zoek naar de internationale pop en dance scene. Met zijn eerste single 'Come with Me'bereikte hij nummer 13 in de Duitse single charts. Dat was nog maar het begin. Ook in Nederland bereikte de hit de top 10 en zelf de 6e plaats in het Verenigd Koninkrijk.
 
Zijn tweede single "Home Alone" werd versterkt met break beats en zelfs elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en maakte Special D de shooting star van 2003. Niet alleen was hij genomineerd voor een ECHO-award, ook pakte hij in Nederland de TMF Award als Best International Dance Act en een nominatie voor de Radio 538 award in de categorie "Best Song 2003" 
 
Met "Here I Am" had Special D zijn comeback in 2006. Meer dan 1000 DJ-sets deed hij in de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en dat maakt hem tot een van de meest geboekte DJ's in Europa.

Special D boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, 90's
Prijs€2.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Special D is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Special DITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Special D ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Special D zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.