Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Skoften Sloopservice boeken?

Wilt u Skoften Sloopservice boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Skoften Sloopservice vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Skoften Sloopservice direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Skoften Sloopservice

Skoften.net komt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice!

De Sloopservice ken je van de wekelijkse ‘Breek de Week’-mixen: 3 minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies.

De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen. Meet Tim, een klein beetje happy, die elke avond zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN! Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig.

Een avond met De Sloopservice is als een rollercoaster zonder stoeltjes. Kapot. Wanneer je dacht álles al achter de draaitafels te hebben gezien, bereid jezelf dan maar alvast voor…

 

Skoften Sloopservice boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreHardcore, Hardstyle
Prijs€1.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Skoften Sloopservice is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Skoften SloopserviceITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Skoften Sloopservice ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Skoften Sloopservice zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.