Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Blues Brothers Revue boeken?

Wilt u Blues Brothers Revue boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Blues Brothers Revue vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Blues Brothers Revue direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Blues Brothers Revue

BLUES BROTHERS REVUE wordt in 1996 opgericht door Otis P. Morganfield en Little Sonny Cotton. Deze 30-45 minuten durende high energy tape-act is te beschrijven als dampend entertainment van het allerhoogste niveau. Otis P. Morganfield en Little Sonny Cotton gebruiken geen op de markt verkrijgbare backing tapes, die doorgaans te licht bevonden worden, maar maakten hun eigen tapes m.m.v. de beste Nederlandse muzikanten in het genre. Het resultaat? Sluit je ogen tijdens een Blues Brothers Revue optreden en je zou zweren dat er een fantastische live act staat te knallen. 

Dankzij deze opzet en natuurlijk dankzij de vocaliteiten van Otis P. Morganfield – live vocalen, die door merg en been gaan – en van Little Sonny Coton – messcherpe Chicago bluesharp en show – is de Blues Brothers Revue vanaf het begin een daverend succes. 

Door klassiekers als "Everybody needs somebody", "Soulman", "Gimme some loving", "Minnie the Moocher", alsmede door de 'Take no prisoners' houding ten opzichte van publieksparticipatie, gaan kleine en grote zalen totaal plat voor deze artistiek bevredigende en commercieel verantwoorde Rhythm and Blues revue. 

Een show geïnspireerd door Jake en gezegend door Elwood 

‘I am happy they are keeping the flame of Blues music alive.’ 

Blues Brothers Revue boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting2 personen
GenreBlues Brothers
Prijs€1.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Blues Brothers Revue is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Blues Brothers RevueITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Blues Brothers Revue ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Blues Brothers Revue zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.