Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nighttrain boeken?

Wilt u Nighttrain boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nighttrain vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nighttrain direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nighttrain

Bij Nighttrain zijn kwaliteit, inzet en muzikaliteit absoluut gegarandeerd. Een flexibele band welke zich aanpast aan de sfeer van uw evenement! Het altijd dansbare en heerlijke repertoire van de band omvat: Soul, Pop , Dance, Disco, Rock en Nederpop. Tijdens hun optredens brengt de band de lekkerste songs van toen en nu vol passie ten gehore. Nighttrain denkt graag met u mee over de perfecte invulling van uw feest.

What you see is what you get!

Twee spetterende blazers, een vier man sterke ritmesectie, 3 super vocalisten (twee zangers en een zangeres), een spectaculair lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestileerd door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. Volgens de kenners is dit Nederlands meest muzikale band en staat deze 9-mans formatie garant voor een volledig geslaagd feest! En….. alles echt live gespeeld!

U komt de leden van deze band ook met regelmaat tegen op de bühne bij de concerten van vele bekende Nederlandse artiesten.

 

Nighttrain boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting7 Personen
GenreAllround
Prijs€3.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nighttrain is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van NighttrainITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nighttrain ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nighttrain zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.