Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Le Funq boeken?

Wilt u Le Funq boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Le Funq vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Le Funq direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Le Funq

 

 Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma. Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist en percussionist op het podium staat, maar zij kunnen ook worden aangevuld door een trompettist, pianist en een zanger of zangeres. Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is. Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Zo kan uw bedrijfsborrel muzikaal worden ondersteund. Of uw festival of evenement dansend de kleine uurtjes in worden gespeeld…

De DJ vormt de basis van het programma, terwijl de muzikanten flexibel in te zetten zijn. Hierdoor kan er perfect ingespeeld worden op de sfeer van uw evenement! Er is geen vaste setlijst, waardoor het optreden van Le Funq qua stijl en energie alle muzikale richtingen kan verzorgen. Van disco en dance tot soul, funk en house: Le Funq draait en speelt het allemaal.

Een show van Le Funq – Dance Meets Disco Classics is in te zetten voor een grootse, energieke en dansbare show, maar is ook erg geschikt voor een rustige setting, waarbij zij fungeren als muzikaal behang. Niets is onmogelijk! Het concept is helemaal van deze tijd en vooral erg flexibel.

Le Funq boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 300 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting4 personen
GenreDisco, Funk
Prijs€2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Le Funq is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Le FunqITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Le Funq ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Le Funq zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.