Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lamme Frans boeken?

Wilt u Lamme Frans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lamme Frans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lamme Frans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lamme Frans

Wie Lamme Frans zegt, zegt: “Féést!” Deze vrolijke Brabander tovert elke feestlocatie binnen 20 minuten om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs. Zijn hits Alles In Een, Wakker Met Een Biertje, Zo Dronken en de klassieker-in-wording Kop Als Een Boemeltrein werden bij elkaar al meer dan 10.000.000 keer bekeken op YouTube, dus meezingen is gegarandeerd!

Ook zijn online real-life-soap trekt veel bekijks, en bewapend met zijn eigen Youtube-cameraploeg is Frans bij aankomst al een bezienswaardigheid; iedereen kent Frans en Frans kent iedereen!

Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is het Altijd Carnaval!

 

 

Lamme Frans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreFeest
Prijs2995

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lamme Frans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lamme FransITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lamme Frans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lamme Frans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.