Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jeckyll & Hyde boeken?

Wilt u Jeckyll & Hyde boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeckyll & Hyde vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jeckyll & Hyde direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jeckyll & Hyde

Al meer dan 15 jaar staat de muziek van Dr. Jekyll & Mr. Hyde uit Heemskerk garant voor een avondje heerlijk uit je dak gaan met bekende en minder bekende songs uit de jaren ’70, ’80 en ’90. De band speelt stampende covers van onder meer The Rolling Stones, The Who, Deep Purple en AC/DC, maar weet het publiek ook te raken met meer gevoeligere nummers van Joe Bonamassa, Santana en Joe Cocker. De samenstelling van de band (drums/bas/lead-en sologitaar, zang en toetsen) laat ook toe dat er legendarische nummers van Bozz Scaggs (Lido shuffle), Manfred Mann’s Earth Band (Davey’s on the road again) en Queen (Tie your mother down) ten gehore gebracht worden.

In die meer dan 15 jaar heeft Dr. Jekyll & Mr. Hyde zich ontwikkeld tot een coverband van formaat die ervaring heeft opgedaan op de grote poppodia van Nederland, zoals de Boerderij in Zoetermeer en 013 in Tilburg. Als finalist in de Grand Finale van de Clash of the Coverbands, een competitie voor coverbands uit de Benelux waar zo’n 1500 bands zich elk jaar voor inschrijven, heeft de band zich keer op keer bewezen tot de betere coverbands van Nederland te behoren, aldus de verslagen van de vakjury.

 

Tijdens de voorbereiding kreeg Dr. Jeckyll & Mr. Hyde begeleiding van een externe coach om de nummers op een nog hoger kwalitatief niveau te brengen.De band wist de regiofinale te winnen en mocht zich daarna beste coverband van Noord-Holland noemen. In de grote finale sleepte de band de 3de prijs in de wacht. Van de laatste finalerondes heeft Veronica opnames gemaakt die wekenlang zijn uitgezonden en waar de band de nodige media-aandacht aan overhield.

 

 

Jeckyll & Hyde boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekExclusief
Bezetting3 personen
GenreJumpstyle
Prijs€ 2.675,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeckyll & Hyde is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeckyll & HydeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeckyll & Hyde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeckyll & Hyde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.