Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Blues Brothers imitator boeken?

Wilt u Blues Brothers imitator boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Blues Brothers imitator vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Blues Brothers imitator direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Blues Brothers imitator

De Blues Brothers act werd in 1996 opgericht en was direct een daverend success. Deze 30-45 minuten durende high energy tape-act is te beschrijven als dampend entertainment van het allerhoogste niveau. Deze Blues Brothers act weet tal van keren het publiek op z’n kop te krijgen met hun live zang en dans repertoire. De Blues Brothers act heeft al menig feest totaal op z’n kop gezet. Door klassiekers als "Everybody needs somebody", "Soulman", "Gimme some loving", "Minnie The Moocher", alsmede door de 'Take no prisoners' houding ten opzichte van het publieksparticipatie, gaan kleine en grote zalen totaal plat.

Blues Brothers imitator boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreBlues Brothers
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Blues Brothers imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Blues Brothers imitatorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Blues Brothers imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Blues Brothers imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.