Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Donny Roelvink boeken?

Wilt u Donny Roelvink boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donny Roelvink vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Donny Roelvink direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Donny Roelvink

De 19-jarige Donny Roelvink is de laatste jaren flink bezig met zijn fitte levensstijl. Op zijn YouTube kanaal ‘Donny Roelvink, get fit the easy way’ werkte hij samen met zijn volgers aan een strak lichaam door middel van voedings- en sporttips.

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie ‘De Roelvinkjes’ en heeft hij sinds kort, samen met zijn broer Dave, een eigen reality serie genaamd ‘De Roelvinkjes: Dave En Donny Doen Zaken’. In deze serie speelt zijn interesse in sport een belangrijke rol. Samen met Dave start hij een club waar je overdag terecht kan om te sporten met Donny en waar ’s avonds gefeest wordt met Dave.

Ook is Donny een graag geziene gast op radio en TV. Zo was hij de afgelopen weken o.a. te gast bij de ‘Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en bij ‘De Dino Show’. Daarnaast zal hij in juni te zien zijn bij het Glamour Health Challenge Event waar hij samen met andere BN’ers een workout zal geven op muziek van bekende DJ’s.

 

Donny Roelvink boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 15 min. on stage plus 1 x 15 min. Meet en Greet
TechniekExclusief
Bezetting1 persoon
GenreUrban
Prijs€ 2.000,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donny Roelvink is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Donny RoelvinkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donny Roelvink ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donny Roelvink zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.