Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Slamm boeken?

Wilt u Slamm boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Slamm vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Slamm direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Slamm

Slamm is een zeskoppige allround coverband voor feesten, discotheken en party’s waar steengoede livemuziek van komt. Nederlandstalige muziek, stevige rock, hiphop of lekker soul en disco. Slamm speelt het allemaal. Van de allernieuwste nummers van de hits tot opzwepende klassiekers uit de jaren tachtig en negentig.

De Grand Slamm Party is een stijlvolle, maar ook knallende show van een Brabantse band die uitblinken in professionaliteit en plezier op het podium. Swingen, springen of meezingen? Het publiek staat de hele avond centraal.

Samen met een doorwinterde licht- en geluidsploeg vormt Slamm al jarenlang een hecht team. De band bestaat uit twee fantastische lead singers en een repertoire dat elke gelegenheid aankan. Van surpriseparty tot bedrijfsfeest, van een stampvolle kroeg tot tienduizend man in een feesttent. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor. Energie, plezier en muzikale ervaring spat van het podium af. Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen.

 

Slamm boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uur
TechniekIncl. geluid tot 1000 personen
Bezetting6 personen
GenreAllround
Prijs2795

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Slamm is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SlammITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Slamm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Slamm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.