Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Anderkovver boeken?

Wilt u Anderkovver boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Anderkovver vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Anderkovver direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Anderkovver

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van de band het verschil maakt. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Maar deze band heeft het vermogen om het aanwezige publiek volledig naar zich toe te trekken en uiteindelijk de zaal plat krijgen.

Het unieke van Anderkovver is dat de band het aanwezige publiek, na eerst de boel grondig te hebben afgetast, de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen wat er gespeeld wordt. De doelstelling hiervan is dat een ieder met een voldaan gevoel naar huis gaat, omdat ze aan alle muziekwensen voldoen. Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd, omdat er muziekstijlen voorkomen die nog nooit door Anderkovver gespeeld zijn.

Het succes van Anderkovver zal er zondemeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle band, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

Als u deze band undercover ziet optreden, dan komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid.

 

Anderkovver boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduuravondvullend in overleg
TechniekGeluid: inclusief tot 1000 personen
Bezetting5 personen
GenreAllround
Prijs2995

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Anderkovver is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AnderkovverITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Anderkovver ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Anderkovver zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.