Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Millstreet boeken?

Wilt u Millstreet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Millstreet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Millstreet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Millstreet

"Wat een energie komt er van dat podium af!"is de meest gehoorde ractie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

MillStreet is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Zij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z'n allen!

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel kaar met de standaard coverbands en DJ’s. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar een oplossing: Millstreet boeken.

Op festivals, bruiloften, feesttenten zijn wij van de partij. Met een spetterende constant vernieuwde show voorzien van het vetste op gebied van licht & geluid nog niet genoeg. Het moet over de top met confetti.

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis. Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen. Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden.

 

 

 

Millstreet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 Min.
TechniekExclusief
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 3.495

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Millstreet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van MillstreetITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Millstreet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Millstreet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.