Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Boulevard boeken?

Wilt u Boulevard boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Boulevard vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Boulevard direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Boulevard

Een béétje gek zijn ze wel; die dames van Boulevard. Samen met nog eens 4 topmuzikanten maken ze van iedere show, gegarandeerd een party om niet snel te vergeten! Ook de zangeressen beschikken elk over een bak ervaring, een strot waar je "U" tegen zegt én een flinke dosis humor en zelfspot!

Niks alleen zoetsappige meidendeuntjes; Boulevard rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s en op de FaceBook-pagina van BLVD gaat het feest nog even door en zijn de avonturen van de dames en band te volgen via hun knotsgekke vlogs die veelvuldig worden bekeken!

Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits, gecombineerd met een vette en energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Op een bedrijfsfeest gaat dat iets genuanceerder dan in een feesttent; maar hóe dan ook: met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

 

Boulevard boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 Min.
TechniekInprik
Bezetting7 Personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 2.995

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boulevard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BoulevardITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boulevard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boulevard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.