Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mooi Wark boeken?

Wilt u Mooi Wark boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mooi Wark vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mooi Wark direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mooi Wark

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’ (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht.

Mooi Wark is te boeken als tape act, grote show of wintertour.

 

Mooi Wark boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA- of M.set
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
PrijsVanaf € 3.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mooi Wark is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mooi WarkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mooi Wark ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mooi Wark zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.