Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Beatcrooks boeken?

Wilt u Beatcrooks boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beatcrooks vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Beatcrooks direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Beatcrooks

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair!

Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures.

Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd.

Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

 

Beatcrooks boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreFeest
Prijs€ 1.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beatcrooks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BeatcrooksITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beatcrooks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beatcrooks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.